بررسی کامل بازی کلش آف کلنز + تاریخچه آن

Clash of Clans نام یکی از انقلابی‌ترین بازی‌هاست که صنعتی جدید در دنیای بازی‌ها ایجاد کرد. بازی کلش آف کلنز (به معنی برخورد قبایل، جنگ قبایل) یک بازی موبایلی است که شرکت Supercell آن را تولید کرده.

بازی کلش آف کلنز

ستاره | سرویس تکنولوژی –  Clash of Clans یا کلش آف کلنز (به فارسی برخورد قبایل ، جنگ قبایل) یک بازی موبایلی می‌باشد که توسط شرکت Supercell برای اولین بار در تاریخ ۲ آگوست ۲۰۱۲ برای سیستم‌عامل‌های iOS شرکت اپل عرضه شد. شرکت Supercell یک شرکت در صنعت بازی سازی است که در سال ۲۰۱۰ در شهر هلسینکی (Helsinki) پایتخت کشور فنلاند افتتاح شد. از ابتدا، ساخت بازی‌های موبایلی سرلوحه کار و فعالیت این شرکت قرار گرفت. این شرکت ابتدا بازی Hay Day را در تاریخ ۲۱ ژوئن ۲۰۱۲ معرفی کرد و دو ماه بعد بازی انقلابی خود یعنی Clash of Clans را معرفی و عرضه کرد. Supercell به خاطر موفقیت چشم گیر و بسیار تحسین برانگیز خود در اکتبر ۲۰۱۳ نیمی از سهام خود را با قیمت خارق العاده ۲٫۱ میلیارد دلار به شرکت ژاپنی موسوم به GungHo Online Entertainment و شریک کاری این شرکت یعنی SoftBank واگذار کرد.

 

بازی کلش آف کلنز - clash of clans - بازی - بازی سازی - بازی موبایل

 

تاریخچه و معرفی شرکت سوپرسل

شاید این اقدام یکی از دلایل محبوبیت بازی‌های این شرکت باشد. SoftBank با سرمایه گذاری هنگفت و تبلیغات بسیار زیاد، محبوبیت بازی‌های Supercell به ویژه Clash of Clans را تضمین کرد. به دنبال همین محبوبیت، نسخه مخصوص سیستم‌عامل‌های اندروید نیز در ۷ اکتبر ۲۰۱۳ به طور رسمی عرضه شد. شرکت Supercell با عرضه ۳ بازی محبوب و جهانی خود یعنی  Hay Day ,Boom Beach و Clash of Clans در حال حاضر تقریباً یک سوم یا حتی نصف سهم بازار بازیهای آنلاین موبایلی را در اختیار دارد.

 

بازی کلش آف کلنز - clash of clans - بازی - بازی سازی - بازی موبایل

 

اگرچه این بازی‌ها همگی رایگان هستند اما دارای قابلیت پرداخت درون برنامه‌ای برای خرید محصولات می‌باشند. عمق موفقیت Supercell زمانی مشخص می‌شود که طبق آمار و ارقام رسمی، این شرکت در تنها یکی از روزهای سال ۲۰۱۳ و از دو بازی Hay Day و Clash of Clans توانسته است ۲٫۵ میلیون دلار کسب درآمد داشته باشد! این در حالیست که درآمد سالیانه این شرکت در سال ۲۰۱۳ مبلغی برابر با ۵۱۹ میلیون یورو بوده است. در سال ۲۰۱۴ درآمد این شرکت ۳ برابر سال پیش بود و Supercell توانست تا پایان سال ۲۰۱۴ میلادی درآمدی بالغ بر ۱۵۴۵ میلیون یورو داشته باشد! نتایج نشان می‌دهند که درآمد این شرکت در سال ۲۰۱۵ نیز با سیر صعودی همراه است و تا نیمه اول سال ۲۰۱۵، بیش از ۱۲۰۰ میلیون یورو به حساب‌های این شرکت واریز شده است. شرکت Supercell حداقل ۶۰% این درآمدزایی را مدیون بازی Clash of Clans می‌باشد. گفتنی است که سبک اصلی بازی‌های Supercell استراتژیکی می‌باشند. از دیگر بازی‌های نه چندان معروف این شرکت می‌توان بازی‌هایی همچون Pets vs Orcs و Battle Buddies ،Spooky Pop را نام برد.

 

لوگوی اصلی Supercell

بازی کلش آف کلنز - clash of clans - بازی - بازی سازی - بازی موبایل

 

معرفی و نگاهی به تاریخچه بازی کلش آف کلنز

بازی Clash of Clans برای اولین‌بار در آگوست ۲۰۱۲ دیده شد. سازندگان این بازی ابتدا آن را برای سیستم‌عامل‌های آی او اس و آن هم در دو کشور کانادا و فنلاند عرضه کردند. نسخه اندروید نیز یک سال بعد در سپتامبر ۲۰۱۳ معرفی و در تاریخ اکتبر ۲۰۱۳ به طور رسمی در گوگل پلی به معرض دانلود قرار داده شد. مراحل اولیه ساخت بازی نزدیک به ۸ ماه به طول انجامید که به گفته Supercell پنج ماه پایانی به شدت خسته کننده و پیاپی بود.

 

دلیل نام گذاری Clash of Clans

نام بازی Clash of Clans در ابتدا قرار بود Clan Wars باشد اما این موضوع به یکی از مباحث داغ سازندگان بدل شد. در واقع مراحل پایانی ساخت بازی در دست کار بود که مدیریت پروژه از سرپرست‌های برنامه نویسان و نویسندگان بازی خواست تا نامی برای این بازی انتخاب کنند. از آنجایی که از همان ابتدا “جنگ قبایل” سر لوحه ساخت این بازی قرار گرفته بود، بدون مقدمه چند نفر از دست اندرکاران نام Clan Wars را پیشنهاد دادند. این نام تقریباً ثبت و تأیید شد تا این که فرصتی مجدد برای فکر کردن دوباره به مسئولین داده شد. به گفته وب سایت Supercell بعد از چند روز استراحت و نوشیدن چند لیتر کافئین، جلسه دوم برای نام گذاری آغاز شد.

 

بازی کلش آف کلنز - clash of clans - بازی - بازی سازی - بازی موبایل

 

گروه بازی سازی Clash of Clans به این نتیجه رسیدند که نام Clan Wars و استفاده از War در عنوان یک بازی دیگر زیاد از حد کلیشه‌ای شده است. بنابراین ایده‌های جدید شروع به مطرح شدن شد. جالب است بدانید یکی از اولین پیشنهادها همین نام Clash of Clans بود اما ابتدا این نام گذاری از دیدگاه گروه جالب نبود چرا که کلمه Clash در چنین بازی‌هایی شاید بر عکس کلمه Wars باشد و به گفته خودشان ” نو ” باشد. منظور آن‌ها این است که این کلمه نا شناخته است و باعث می‌شود تا کاربران از نام آن پرهیز کنند. اما بعد از بررسی‌های چندین روزه آن‌ها به نتیجه‌ای جدیدتر دست یافتند. ایده‌ای که باعث شد تا نام Clash of Clans به طور قطعی برای این بازی انتخاب شود. این گروه با این تصور که استفاده از یک نام نسبتا جدید در صورتی که ویژگی‌های خاص داشته باشد می‌تواند چه مقدار منحصر به فرد و تأثیرگذار باشد؛ این نام را برای این بازی انتخاب کردند. آقای Jonas مهندس ارشد بخش سرور بازی در این رابطه می‌گوید: ”ما می‌توانستیم پروژه یک عنوان خیلی ساده‌تر را ماه‌ها قبل خیلی سریع و راحت به اتمام برسانیم. اما ما نمی‌خواستیم که وقتی بازیکنان این بازی را تجربه می‌کنند با خود بگویند ” بسیار خب، این بازی هم که خسته کننده است. دیگر دنبال چه بازی بروم؟ ” بنابراین، ما پیش بینی‌های مختلف را اولویت کار قرار دادیم.”

 

بازی کلش آف کلنز - clash of clans - بازی - بازی سازی - بازی موبایل

 

با این تفاسیر، باید چنین برداشت کرد که گروه سازنده بازی، نامی جدید و ویژگی‌هایی قدرتمند را که به صورت آهسته اما پیوسته پیش برود به نامی کلیشه‌ای با ویژگی‌هایی تکراری ترجیح داده است. اگرچه نام اصلی این بازی به Clash of Clans تبدیل شد اما همچنان Clan Wars یکی از عنوان‌های مربوط به کلش آف کلنز می‌باشد. به عبارتی Clan Wars عنوان بخش اعظم این بازی یعنی جنگ‌های ما بین کلن‌ها می‌باشد که Supercell آن را به صورت یک پکیج کامل و در قالب یک آپدیت عظیم در سال ۲۰۱۳ به بازی افزود.

 

نقد و بررسی بازی Clash of Clans

Clash of Clans یک بازی چند نفره آنلاین در سبک استراتژیک می‌باشد. طی این بازی شما باید به یک Community یا یک اجتماع و به قول بازیکنان Clash of Clans وارد یک Clan بشوید. بخش عمده این بازی مبارزات بین همین Clan ها می‌باشد. شما باید در نقش یکی از اعضای کلن خود، به دیگر اعضای گروه وفادار بوده و در سختی و جشن‌ها کنار آن‌ها باشید. در بازی Clash of Clans مثل تمام بازی‌های استراتژیک شما نیاز به منابع اصلی دارید. این منابع به دسته‌های مختلفی تقسیم می‌شوند اما برای خرید آن‌ها می‌بایست الماس و طلا (Gem and Gold) یا اکسیر (Elixir) یا Dark Elixir برای استفاده در ساخت ساختمان‌های دفاعی به دست بیاورید. برای به دست آوردن این موارد، یا باید ریسک کرده و با تمام قوا به قبیله‌های دشمن حمله کرده و از آن ها غنیمت بگیرید، یا اینکه خودتان اکانت (حساب کاربری) بازی خود را به طور مستقیم با خرید الماس شارژ کنید.

 

بازی کلش آف کلنز - clash of clans - بازی - بازی سازی - بازی موبایل

 

بهتر است این را بدانید که در بازی Clash of Clans صلحی وجود نداشته و قانون نابود کنید تا نابود نشوید حکم‌فرما می‌باشد. شما برای ارتقای سطح یا Level خود می‌بایست به طور پیوسته به قبیله‌های نزدیک خودتان حمله کنید تا نه تنها از آن‌ها جم و طلا به دست بیاورید، بلکه آن‌ها را تضعیف کرده تا به خودتان حمله نشود. در مجموع باید گفت که سبک استراتژیک بازی بسیار حرفه‌ای و نیاز به قوه استراتژی بازیکن دارد. شما باید در عین واحد نیروهای ارتش خود را تربیت کرده و از سوی دیگر نیروهای دفاعی دهکده خود را نیز آماده کنید. در این بازی باید هر لحظه منتظر حمله‌های خطرناک دیگران باشید بنابراین به گفته بسیاری از کارشناسان این بازی، بحث دفاعی نسبت به حمله در این بازی اولویت دارد.

 

بخش سربازان (Troops) بازی کلش آف کلنز

در بازی Clash of Clans چند دسته کلی از سربازان (Troops) وجود دارد که آن ها با عناوین Tier 1 ،Tier 2 ،Tier 3 ،Dark Elixir Troops و Heroes شناخته می‌شوند:

۱- دسته سربازان Tier 1: این دسته از سربازان شامل بربرین‌ها (Barbarians)، کماندارها (Archers) و گابلین‌ها (Goblins) می‌باشد.

۲- دسته سربازان Tier 2: این دسته از سربازان شامل غول‌ها (Giants) ، تخریب کنندگان دیوارها (Wall Breakers)، بالن ها (Balloons) و جادوگرها (Wizard) می‌باشد.

۳- دسته سربازان Tier 3: این دسته از سربازان شامل اژدها (Dragons)، شفادهندگان (Healers) و P.E.K.K.A.s ها که جنگجوهای بسیار قدرتمند هستند می‌باشد.

۴- دسته سربازان Dark Elixir Troops: این دسته از سربازان شامل ایمپس‌ها (Minion Imps)، سوارکاران گراز (Hog Drivers)، جادوگران (Witches)، والکری (Valkyries)، گولمز (Golems)، جادوگران Witches، سوارکاران آتشین (Lava Hounds) می‌باشد. این سربازان از طریق اکسیر تاریکی (Dark Elixir) ساخته می‌شوند.

۵- دسته جنگجوهای Heroes یا قهرمانان: این دسته از قهرمانان شامل پادشاهان بربری (Barbarian Kings) و ملکه‌های کماندار (Archer Queen) می‌باشد. قهرمانان جاودانه هستند و فقط یک بار قابل تمرین دادن می‌باشند. آن‌ها بر خلاف دیگر سربازان که در Barrack ها تمرین داده می‌شوند، در مکانی با عنوان Altar (محراب) احضار می‌شوند. قهرمانان از طریق اکسیر تاریکی ارتقاء داده می‌شوند.

 

بازی کلش آف کلنز - clash of clans - بازی - بازی سازی - بازی موبایل

 

بخش ساختمان ها (Buildings) بازی کلش آف کلنز

مثل تمام بازی های استراتژی، ساختمان ها در این بازی هم نقش مهمی دارند. شما برای کسب طلا و اکسیر می بایست آن ها را در ساختمان های مخصوصی ذخیره و مدیریت کنید. به این منظور، بازیکنان می بایست ساختمان های gold mines ، gold storages ، elixir collectors ، elixir storages را در دهکده خود بنا کنند. شما برای مدیریت و انجام کارهای مختلف می بایست از اکسیر یا طلا استفاده کنید. در ادامه به کاربرد هر کدام اشاره می کنیم :

کاربرد Elixir (اکسیر):

اکسیر برای تمرین دادن سربازان جدید، انجام تحقیقات در بخش لابراتوری جهت ارتقاء و ایجاد ساختمان های مربوطه و همچنین ساخت ساختمان هایی که برای حمله به بازیکنان دیگر استفاده می شود، مورد بهره گیری قرار می گیرد.

کاربرد Gold (طلا):

کاربرد طلا برعکس کاربرد اصلی اکسیر می باشد. اکسیر برای بخش حمله و تحقیقات و … است اما طلا برای بخش دفاعی (ساختمان های دفاعی) ، ارتقاء تاون هال (Town Hall) که اجازه ساخت ساختمان های بیشتر و گسترش دهکده را می دهد استفاده می‌شود.

در سطوح بالاتر Dark Elixir یا اکسیر تاریکی قابل استفاده خواهد بود. از اکسیر تاریکی می توان برای تمرین دادن سربازان Dark Elixir و Heroes ، تأمین سوخت برج جهنمی (Inferno Tower) که یک پایگاه دفاعی در سطوح بالاتر می باشد استفاده کرد. اکسیر تاریکی یکی از منابع مهم و حیاتی در این بازی است. برای به دست آوردن آن کاربران می‌بایست ابتدا ساختمان های dark elixir drills و dark elixir storages را بنا کنند.هر کدام از ساختمان‌ها یا سربازان، دارای درجات مختلف ارتقاء هستند که با ارتقاء آن ها عملکرد و سرعت عمل آن ها بیشتر و بهتر می شود. به روزرسانی ها و ارتقاها در این بازی نقشی به سزا دارند. در کلش آف کلنز ساختمان‌های زیاد دیگری از جمله cannons, mortars, bombs, traps, archer towers, و wizard towers نیز وجود دارند.

 

بازی کلش آف کلنز - clash of clans - بازی - بازی سازی - بازی موبایل

 

Gem (الماس) در بازی کلش آف کلنز:

به جز طلا و اکسیر، بازی کلش آف کلنز از الماس (Gem) به عنوان نرخ ارز یا واحد پول استفاده می کند. از الماس ها برای انجام کارهای مختلف استفاده می شود. الماس ها هم در بازی قابل کسب کردن می باشند اما نه به اندازه دیگر موارد مثل طلا یا اکسیر… شما با حمله به دهکده های دیگر می توانید این موارد را به عنوان غنیمت جنگی به دست بیاورید اما الماس چون به عنوان واحد پولی این بازی مورد استفاده قرار می گیرد، به مقدار کمتری از این طریق قابل کسب می باشد. برخی از مهمترین قابلیت‌های الماس‌ها سرعت بخشیدن به بسیاری از امور بازی از مدت زمان ساخت و ساز ساختمان‌ها گرفته تا مدت زمان تمرین دادن سربازان و تحقیقات در بخش لابراتوری می باشد. استفاده از الماس بازیکنان را چندین مرحله جلوتر می برد چرا که بازیکنان می توانند سریع تر بخش های مختلف بازی را ارتقاء بدهند. یکی دیگر از کاربردهای الماس، خرید مستقیم منابع دلخواه و یا ساختمان های مختلف می باشد. بخش اعظم به دست آوردن الماس از طریق پرداخت درون برنامه ای به صورت خرید آنلاین با کارت های بانکی می باشد. اما از آنجایی که ایران در لیست کشورهای پشتیبانی شده در این بازی نیست، در نتیجه امکان خرید الماس از طریق بازی وجود ندارد

 

بازی کلش آف کلنز - clash of clans - بازی - بازی سازی - بازی موبایل

 

نقد و بررسی‌های وب سایت‌های معتبر

بررسی وب سایت Pocket Gamer

”بازی Clash of Clans یک بازی فوق العاده می‌باشد که با توجه به امکانات و ویژگی‌هایش، ارزش بالایی دارد. به همین دلیل است که بعد از گذشت مدت‌ها از اولین عرضه بازی، میلیون‌ها اجتماع فعال دارد. این بازی با ساختاری متفاوت پا به عرصه گذاشته و با شکست ناپذیری به کار خود ادامه می‌دهد.”

بررسی وب سایت CNET

”آخرین به روزرسانی این بازی یعنی Clan Wars تغییرات بسیار زیاد در جهت مثبت برای این بازی به ارمغان آورده است و باعث شده است تا نگرش جدیدی نسبت به بازی‌های استراتژیک رقم بخورد. در این آپدیت، کلن‌های مختلف می‌توانند با یکدیگر وارد جنگ شوند. سیستم این به روزرسانی مناسب و متعادل می‌باشد چرا که بازیکنان یک کلن نمی‌توانند تنها به بازیکن ضعیف یک کلن دیگر حمله کنند. اتحاد و قدرت متمرکز بین کلن‌ها مانع چنین چیزی می‌شود. “

بررسی وب سایت Gamezebo

”بازی Clash of Clans یک بازی ساده اما با طراحی قدرتمند می‌باشد. به راحتی می‌توان نکات اصلی این بازی و نحوه مبارزات را فرا گرفت. بخش مبارزات NPC Goblins بازی Clash of Clans را یک قدم از دیگر بازی‌های استراتژی مشابهی که به مبارزات تن به تن متکی هستند، جلو انداخته است.”

منبع: کلش مپز

یادتون نره این مقاله رو به اشتراک بگذارید.
مطالب مرتبط

  • واقعا که دید و حد فهم=زیر خط فقر.شما بشینید و اینجا به این فک کن که این بازی شیطانیه و غیر اسلامی.بعد هم نوع شما تو کشورای اروپایی و آمریکا تو فکر زدن تاکسی تلفنی تو مریخ و کره ماهن.با این طرز فکر شمابعید میدونم تا چند قرن آینده هم این مملکت پیشرفتی کنه.

  • کلش بازی بسیار عالی است که عالی است همین

    • AMIR MOHAMMAD

      اقا علی بازی کلش غیر اسلامی است و یعنی شیطانی است اسرائیلی ها این بازی را ساختند و ما را از خانواده ی خودمان دور شویم ما وقتی داریم کلش را بازی میکنیم یعنی داریم شیطان را میپرستیم شما برو تو سات ها نگاه یا سرچ کن ایا بازی کلش شیطانی است

  • محمد علی فراهی

    بازی کلش اف کلنز غیر اسلامی است

نظر خود را بنویسید