تاریخ انتشار: ۱۶ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۶:۳۰
کد خبر: ۲۲۲۹۰
با خبر‌هایی که هرروز از نشت اطلاعات کاربران سرویس‌های مختلف منتشر می‌شود، در صورتی که نگران انتشار اطلاعات چه از روی گوشی و چه از روی رایانه شخصی‌تان هستید، این مطلب برای حذف اکانت یاهو شما کمک خواهد کرد و یاد خواهید گرفت چگونه حساب کاربری‌تان در یاهو را حذف کنید.‌
چرا و چگونه حساب کاربری مان در یاهو را حذف کنیم؟
 
ستاره | سرویس تکنولوژی - به نظر می‌رسد گوشی‌های هوشمند، با اتصال چندین حساب کاربری مانند یاهو، گوگل و اینستاگرام مایه آسایش کاربران را فراهم آورده‌اند. اما با خبر‌هایی که هر روز از نشت اطلاعات کاربران سرویس‌های مختلف منتشر می‌شود، خیلی از کاربران نگران انتشار اطلاعات خود هستند. اگر شما نیز از آن دسته از کاربران هستید و می‌خواهید اکانت‌های مختلف خود را چه از روی گوشی و چه از روی رایانه شخصی‌تان پاک کنید، این مطلب به شما در حذف اکانت یاهو کمک خواهد کرد.  

غیرفعال کردن حساب کاربری روی گوشی 

حذف اکانت یاهو


اپلیکیشن بنفش و سفید یاهو را انتخاب کرده و روی گزینه ☰ که بالای صفحه سمت چپ قرار دارد، کلیک کنید تا یک منو به شکل زیر برایتان باز شود:

حذف اکانت یاهو


با انتخاب گزینه Manage Accounts در بالای منو، حساب‌های کاربری یاهو که با گوشیتان به آن‌ها متصل هستید، ظاهر می‌شوند.
 
حذف اکانت یاهو
 
با انتخاب گزینه Edit در بالای سمت راست صفحه، می‌توانید گزینه Remove را که با حروف قرمز رنگ کنار حساب کاربری مد نظرتان است، ببینید.
 
حذف اکانت یاهو
 
حذف اکانت یاهو

با لمس این گزینه، صفحه‌ای باز می‌شود که برای جلوگیری از حذف حساب کاربری به طور اتفاقی و حذف اطلاعات مربوط به آن طراحی شده و به شما اخطار می‌دهد که در حال حذف کدام حساب کاربری هستید. با انتخاب مجدد گزینه Remove حساب کاربری مد نظرتان از اپلیکیشن ایمیل یاهو حذف خواهد شد.
 
حذف کردن اکانت در یاهو
 
البته باید توجه داشته باشید که با طی فرآیند بالا، فقط دسترسی شما به حساب کاربریتان از طریق گوشی محدود خواهد شد و این به منزله حذف کامل حساب کاربری نیست.

مرحله بعد؛ حذف اکانت یاهو از طریق رایانه 

اولین گام برای حذف اکانت یاهو این است که بدانید با غیرفعال کردن حساب کاربری خود در یاهو، استفاده از چه سرویس‌هایی برای شما غیرفعال خواهد شد:
  • ID یاهو که با حذف حساب کاربری، از مالکیت شما خارج شده و شخص دیگری می‌تواند آنرا انتخاب کند.
  • اطلاعاتی که روی ایمیل یاهوی خود ذخیره کرده‌اید.
  • اطلاعاتتان Address book یاهو
  • و اطلاعات Yahoo! Small Business
و هرآنچه که در استفاده از سرویس‌های زیر در اختیار داشته‌اید:
  • Yahoo! GeoCities
    Yahoo! Briefcase
  • My Yahoo!
  • HotJobs
  • همچنین اطلاعات شما در حساب کاربری Flicker که شامل آلبوم عکس و نوشته‌هایتان است نیز با حذفاکانت یاهو شما حذف خواهد شد.
اگر هنوز هم با دانستن عواقب حذف حساب کاربری در سرویس یاهو، مایل به ادامه هستید، می‌توانید ادامه مطلب را بخوانید:

صفحه مرورگر خود را باز کرده و آدرس زیر را وارد کنید:
https://edit.yahoo.com/config/delete_user

حذف اکانت یاهو
 
آدرس ایمیلتان را وارد کرده و بر Next کلیک کنید.
 
حذف اکانت یاهو
 
در این مرحله باید رمز عبور را وارد کنید تا به حساب کاربری خود دسترسی پیدا کنید. پس از وارد کردن رمز عبور، Sign in را انتخاب کنید.
 
چرا و چگونه حساب کاربری مان در یاهو را حذف کنیم؟
 
صفحه‌ای برایتان باز می‌شود که حاوی اطلاعاتی درباره حذف حساب کاربری است و پس از اتمام متن در انتهای صفحه دو گزینه Continue و I’ll do later وجود دارد. با کلیک بر گزینه Continue صفحه‌ای باز می‌شود که باید آدرس کامل ایمیلتان را دوباره در آن وارد کرده و بر Yes, terminate this account را انتخاب کنید.

حذف اکانت یاهو
 
حذف اکانت یاهو

با انتخاب این گزینه، حساب کاربری شما در صف حذف قرار می‌گیرد و طی ۹۰ روز آینده در صورتی که آن را دوباره باز نکنید، حذف خواهد شد.

حذف اکانت یاهو
 
در صورتی که برای حذف اطلاعات خود از سرور‌های یاهو خیلی عجله دارید، پیشنهاد می‌کنیم ایمیل‌ها، مخاطبین و تصاویر خود را از یاهو و Flicker حذف کنید.
 
برگرفته از: Wikihow
حنانه محمدی
وبگردی
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
کلیه پاسخ هایی که توسط کارشناسان و متخصصان هر رشته به کاربران داده میشود کاملا حالت پیشنهادی دارند و نباید به عنوان تشخیص, تجویز, یا رهنمودهای تخصصی و قانونی تلقی شوند و در صورت لزوم شخصی بایستی حتما از منابع تخصصی تر مانند پزشکان متخصص, وکلا, و ... نیز کمک بگیرد. این مسئولیت کاملا بر عهده مخاطبان است که قبل از هر نوع تصمیم گیری یا اقدامی از صحت و مفید بودن این اطلاعات برای خود اطمینان حاصل کرده و صرفا با مسئولیت خودشان به این پیشنهادات عمل کنند.
کلیه سوالات توسط کارشناسان رشته مربوط به هر مطلب پاسخ داده میشود.
به سوالات تکراری, خارج از موضوع, و غیرقابل انتشار پاسخ داده نمیشود.