راهنمای بارداری هفته به هفته
کد خبر: ۱۲۵۷۷
تاریخ انتشار: ۱۸ تير ۱۳۹۶ - ۱۵:۲۸
روغن هسته آلبالو از مفیدترین روغنهای گیاهی بوده، افزایش نیروی جنسی زنان، رفع لک‌های پوستی و تیرگی زیر بغل از خواص روغن هسته آلبالو میباشد.

روغن هسته آلبالو دارای طعم فوق‌العاده‌، رنگ و بوی مخصوص به خود میباشد.این روغن سودمند و پرخاصیت گیاهی دارای اسید چرب‌های بالا و هم‌چنین ویتامین E فراوان میباشد و اسیدهای چرب اشباع نشده آن بیش از همه، از نوع اسیدهای چرب چندگانه و اشباع نشده می‌باشد. علت اهمیت این نوع از اسیدهای چرب ان است که بدن انسان قادر نیست این نوع از اسیدها را بسازد در صورتی‌که در ساختار غشاء سلولی و هم‌چنین در مواد مهم روندهای التهابی (پروستا گلاندین) مورد نیاز بدن می‌باشد. از همین رو امروزه اهمیت استفاده از روغنهای گیاهی استخراج شده از دانه های گیاهان مشخص شده است. همچنین از دیگر دلایل اهمیت استفاده از روغنهای گیاهی عدم وجود کلسترول در این نوع روغنها با وجود داشتن چربی غیر اشباع زیاد میباشد. برای آشنایی بیشتر با خواص روغن هسته آلبالو و فواید آن برای سلامتی در ادامه این مطلب با ما همراه باشید.


خواص روغن هسته آلبالو

روغن استخراج شده از هسته آلبالو دارای برخی از خواص آلبالو نظیر خاصیت آنتی اکسیدان، کمک به کاهش قند، فشار و چربی خون میباشد. سایر خواص این روغن مفید گیاهی به شرح زیر میباشد:

  • یکی از مهمترین و پرکاربردترین خواص این روغن، استفاده از ان برای از بین بردن لکه های پوستی است. به این منظور چند قطره از روغن را شب ها بر روی محل لک صورت ریخته و آن را به آرامی ماساژ دهید و اجازه دهید تا صبح بر روی پوست بماند. صبح روز بعد صورت خود را با آب ولرم بشویید. در صورت استفاده مداوم، اثرات ضد لک روغن هسته آلبالو به مرور آشکار می شود. امروزه از این روغن به مقدار زیاد در تهیه مواد آرایشی و بهداشتی استفاده میگردد.
  • استفاه از این روغن برای برطرف نمودن تیرگی ناحیه زیر بغل مفید بوده، به این منظور توصیه میشود روزی دو مرتبه مقدار کمی از روغن بر منطقه مورد نظر مالیده شود.
  • روغن استخراج شده از هسته آلبالو برای افزایش نیروی جنسی به ویژه تقویت قوای جنسی زنان بسیار مفید است. به این منظور به بانوان توصیه میشود، یک قطره از این روغن را روی یک حبه قند ریخته و نیم ساعت قبل از آمیزش جنسی آن را بخورند. به این ترتیب آمیزش جنسی لذت بخش تر و طولانی تری را تجربه خواهند نمود.
  • از دیگر خواص داویی روغن هسته آلبالو محافظت پوست در برابر اشعه نور خورشید و اثرات مضر اشعه یو وی است. این روغن شامل یک اسید چرب اشباع نشده چندگانه به نام الئواستئاریک اسید است که نقش مهمی در تولید پروستاگلاندین ها بازی و با تشکیل یک مانع بر روی سطح پوست یا مو، مانع جذب اشعه UV شده و از آسیب پوست در برابر نور خورشید و پیری پوست محافظت می کند.
  • یکی دیگر از فواید درمانی این روغن و استعمال موضعی آن، تسکین و کاهش دردهای مفصلی و روماتیسمی است.
  • استفاده از این روغن برای درمان خارش و التهابات پوستی مفید بوده و علاوه بر آن باعث نرمی و لطافت پوست میشود.
  • استفاده از این روغن برای آرامش اعصاب مفید بوده، به عنوان یکی از روغنهای گیاهی مفید برای ماساژ با اثرات ریلکسی و آرام کننده کاربرد دارد.
  • در طب سنتی از این روغن برای کمک به درمان اسهال استفاده میشود.


طرز تهیه روغن هسته آلبالو

روغن گیری از دانههای (هسته) برخی گیاهان نظیر هسته آلبالو، هسته انگور، هسته انار و .. به روش کُلدپرس می باشد. در این روش روغن گیری بدون حرارت به دانه و تحت فشار شدید از هسته مورد نظر روغن استخراج میگردد. این روش برگرفته از همان روش سنتی ایرانیان است که حدود ۱۰۰ سال پیش معروف به عصّاری بوده و مواد مؤثره دانه به روغن منتقل میگردید و امروزه توسط دستگاههای مکانیزه و مجهزتر انجام میگردد. در طی این فرآیند تولید روغن، هیچ‌گونه افزودنی و تصفیه شیمیائی صورت نگرفته و از روغن استخراج شده، به‌عنوان مکمل سایر روغنهای رایج در مصارف روزانه استفاده میشود.

روغن هسته آلبالو، خواص آلبالو، روغن گیاهی

ارزش غذایی روغن هسته آلبالو

این روغن شفاف، سبک، نرم کننده، پایدار و غنی از اسیدهای چرب اولئیک اسید و لینولئیک اسید می باشد که حاوی آنتی اکسیدان های طبیعی، توکوفرول ها و ویتامین های آ، ای، د و ویتامین های گروه ب می باشد. املاح معدنی موجود در این روغن نیز شامل آهن، کلسیم ،فسفر، گوگرد ،کلر، منیزیم، پتاسیم،مس، روی است.


مضرات روغن هسته آلبالو (موارد احتیاطی و منع مصرف)

  1. به طورکلی مغز هسته آلبالو دارای برخی مواد سمی است و مصرف مستقیم آن به منظور درمان حتما بایستی زیر نظر پزشک متخصص صورت گیرد.
  2. استعمال موضعی روغن هسته ی آلبالو به منظور برطرف نمودن لک های پوستی و شفاف نمودن پوست برای افرادی که دارای پوست چرب هستند بایستی با احتیاط همراه باشد، چراکه ممکن است باعث ایجاد جوش گردد. بهتر است این افراد از مخلوط این روغن با روغن کدو استفاده نمایند.
گردآوری: مجله اینترنتی ستاره

وبگردی
مطالب مرتبط
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
کلیه پاسخ هایی که توسط کارشناسان و متخصصان هر رشته به کاربران داده میشود کاملا حالت پیشنهادی دارند و نباید به عنوان تشخیص, تجویز, یا رهنمودهای تخصصی و قانونی تلقی شوند و در صورت لزوم شخصی بایستی حتما از منابع تخصصی تر مانند پزشکان متخصص, وکلا, و ... نیز کمک بگیرد. این مسئولیت کاملا بر عهده مخاطبان است که قبل از هر نوع تصمیم گیری یا اقدامی از صحت و مفید بودن این اطلاعات برای خود اطمینان حاصل کرده و صرفا با مسئولیت خودشان به این پیشنهادات عمل کنند.
کلیه سوالات توسط کارشناسان رشته مربوط به هر مطلب پاسخ داده میشود.
به سوالات تکراری, خارج از موضوع, و غیرقابل انتشار پاسخ داده نمیشود.